Sabtu, 17 Oktober 2009

SiCk 0f MuLtEmeDia....

Salam...

hehe...maklum r..dah x taw nak post pe...pe kate kalo kite kenal lebih dekat lg...
kalo korg da usha2 tajuk kt atas tu...msti la korg nak taw pe sebabnye kan???
ntah..saya nie mmg minat giler mende2 yg melibatkan IT nie...n dlm IT tu..saya lebih cenderung kpd multemedia...kalo bleh time cuti jer...slalu gak usha2 komputer wat movie...seronok taw...nak download software...kaki ni maleh nak mlgkh keluar ke bandar...lgpon saya x de penglaman...tp kalo stkt editing bunyik,gambo or movie tu..reti r...suke r mende yg melibatkan bunyi2 n grafik2...
org kate..nak libatkan diri dlm bidg nie kena terror fizik..masalahnye..fizik tu lah susah nak skor nye...pape pown..kena struggle gak nak libatkan diri dlm bidg yg best nie...huhu...
K...salam


p/s: minat gile UPIN DAN IPIN terbitan Las Copaque..bergn gak nak keje c2..hehehe....



















1 ulasan:

  1. afiq/ friendster effiq17 Oktober 2009 7:25 PG

    bab yang ko kate fizik susah skor tu aku stuju.tak kisah ko nk caye ke tk, 1s ngan mid year exam aku bley dapt A, masuk test 3 peeh, e8 beb. 90% soalan calculation

    BalasPadam